Ukrayna’ya İzmir çıkarması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2020 - 12:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3332+ kez okundu.
 

Ukrayna’ya İzmir çıkarması

HER YIL YAPILAN VE DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN KATILIMCININ YER ALDIĞI UKRAİN FASHİON WEEK’E BU YIL TÜRKLER DAMGA VURDU.
Her yıl yapılan ve dünyanın dört bir yanından katılımcının yer aldığı Ukrain Fashion Week’e bu yıl Türkler damga vurdu. Ukrain Fashion Week’te bu yılda Türkler dikkat çekti. Organizasyona, İzmir’in yanı sıra çok sayıda Türk moda firması ve modeller katıldı. Toplamında 14 defilenin yer aldığı moda haftası tıklım tıklım izleyici akınına uğradı. Ukrain Fashion Week’te 2020 yılının yaz kreasyonları tanıtılırken, Türk markaları adeta şov yaptı. Moda tutkunlarının tam not verdiği etkinliklerde, Türkiye’yi temsil eden Nazrin Efendizade podyumda beğeni topladı.
HER YIL YAPILAN VE DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN KATILIMCININ YER ALDIĞI UKRAİN FASHİON WEEK’E BU YIL TÜRKLER DAMGA VURDU.

Her yıl yapılan ve dünyanın dört bir yanından katılımcının yer aldığı Ukrain Fashion Week’e bu yıl Türkler damga vurdu.

Ukrain Fashion Week’te bu yılda Türkler dikkat çekti. Organizasyona, İzmir’in yanı sıra çok sayıda Türk moda firması ve modeller katıldı. Toplamında 14 defilenin yer aldığı moda haftası tıklım tıklım izleyici akınına uğradı. Ukrain Fashion Week’te 2020 yılının yaz kreasyonları tanıtılırken, Türk markaları adeta şov yaptı. Moda tutkunlarının tam not verdiği etkinliklerde, Türkiye’yi temsil eden Nazrin Efendizade podyumda beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.