YILIN SON ÖDÜLLERİ YAZARLARIMIZA

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2019 - 09:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2030+ kez okundu.
 

YILIN SON ÖDÜLLERİ YAZARLARIMIZA

Dünya Şampiyonu  Merhum Güreşçimiz, Hüseyin AKBAŞ anısına düzenlenen 19. TOKAT ENLERİ Ödül Töreni, 07 Aralık 2019 Cumartesi günü  Ankara'da yapıldı.
Açılış konuşmasını yapan Tokat Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Bayram Güvercin, “Hemşerilerimiz arasında gönül köprüleri kurmaya, kültürümüzü tarihimizi tanıtmaya, örf ve adetlerimizi yaşatmaya, birlik ve beraberliklerimizi pekiştirmek, şehrimize değer katmak adına 20 yıl önce çıktığımız bu yolda ilk gün ki heyecanımız ile devam ediyoruz. Dünyanın en sıcak insanlarının yaşadığı ilimiz topraklarına borcumuz olduğuna inanıyoruz” diye konuştu 19. su düzenlenen TOKAT ENLERİ ödülüne Tokat'lı olan ve birçok sosyal kültürel faaliyetlerle doğduğu yeri unutmayan maddi manevi yardımları ve uluslararası projeler ile katkı sağlayan sitemizin köşe  yazarları Nesibe TÜKEL Hanımefendiye EN İYİ PROJE ÖDÜLÜNE lâyık görülürken, Rukiye AYDIN hanımefendilere de  İŞ KADINI olarak DESTEKLERİNDEN dolaylı plaketle ödüllendirildi. Yazarımız Nesibe TÜKEL hanımefendi  ödülünü Baştek Dernek Başkanı Sayın Prof Doktor Yaşar ÖZGÖK elinden alırken, Rukiye AYDIN hanımın ödülünü eski bakanlardan Sn Reşat DOĞRU,nun elinden aldı. Tokat'ın ülkemize kazandırdığı ünlü sanatçıları; Songül Karlı, Yeliz Kurt, Aslı Şahin, Simge Bozkurt ve Suat Polat'ın sahne aldıkları müzik ziyafeti eşliğinde; sanayici, işadamları ve işkadınları, milletvekilleri, sanatçı ve Tokat'ın yetiştirdiği değerlerinin katılımı ile büyük bir coşku ve heyecanla  kutlandı. Ankara'da ilk defa yapılmış  olan bu organizasyon, bazı televizyon kanallarından da canlı olarak yayınlandı. Gece ödül alan tüm konukların bir arada çektirdikleri AİLE FOTOĞRAFI ile son buldu.  
Dünya Şampiyonu  Merhum Güreşçimiz, Hüseyin AKBAŞ anısına düzenlenen 19. TOKAT ENLERİ Ödül Töreni, 07 Aralık 2019 Cumartesi günü  Ankara'da yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Tokat Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Bayram Güvercin, “Hemşerilerimiz arasında gönül köprüleri kurmaya, kültürümüzü tarihimizi tanıtmaya, örf ve adetlerimizi yaşatmaya, birlik ve beraberliklerimizi pekiştirmek, şehrimize değer katmak adına 20 yıl önce çıktığımız bu yolda ilk gün ki heyecanımız ile devam ediyoruz. Dünyanın en sıcak insanlarının yaşadığı ilimiz topraklarına borcumuz olduğuna inanıyoruz” diye konuştu

19. su düzenlenen TOKAT ENLERİ ödülüne Tokat'lı olan ve birçok sosyal kültürel faaliyetlerle doğduğu yeri unutmayan maddi manevi yardımları ve uluslararası projeler ile katkı sağlayan sitemizin köşe  yazarları Nesibe TÜKEL Hanımefendiye EN İYİ PROJE ÖDÜLÜNE lâyık görülürken, Rukiye AYDIN hanımefendilere de  İŞ KADINI olarak DESTEKLERİNDEN dolaylı plaketle ödüllendirildi.

Yazarımız Nesibe TÜKEL hanımefendi  ödülünü Baştek Dernek Başkanı Sayın Prof Doktor Yaşar ÖZGÖK elinden alırken, Rukiye AYDIN hanımın ödülünü eski bakanlardan Sn Reşat DOĞRU,nun elinden aldı.

Tokat'ın ülkemize kazandırdığı ünlü sanatçıları; Songül Karlı, Yeliz Kurt, Aslı Şahin, Simge Bozkurt ve Suat Polat'ın sahne aldıkları müzik ziyafeti eşliğinde; sanayici, işadamları ve işkadınları, milletvekilleri, sanatçı ve Tokat'ın yetiştirdiği değerlerinin katılımı ile büyük bir coşku ve heyecanla  kutlandı.

Ankara'da ilk defa yapılmış  olan bu organizasyon, bazı televizyon kanallarından da canlı olarak yayınlandı.

Gece ödül alan tüm konukların bir arada çektirdikleri AİLE FOTOĞRAFI ile son buldu.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.